fbpx
Selecteer een pagina

Wat kunnen wij voor U betekenen.

Webdesign, Usability, Online marketing.

Bouwen of aanpassen website.

U heeft een (nieuwe) website nodig, of uw huidige site voldoet niet aan uw verwachtingen, samen met U bedenken en realiseren we de uitstraling en functionaliteiten die U verwacht van uw website. Onze werkwijze is als volgt samen met U houdt ik een brainstorm sessie zodat uw wensen en doelgroep in kaart worden gebracht. Deze informatie verwerken we in een zogenaamd Functioneel Ontwerp. Dit gehele ontwerp wordt na goedkeuring, gebruikt voor het technische en designontwerp van de site.

Usability Controle.

Een mooi plaatje is leuk, maar nog veel belangrijker is hoe voelt uw bezoeker zich op uw site. Weet uw bezoeker waar deze zich bevind op uw site, is de laadtijd van de site acceptabel, en niet onbelangrijk is de opbouw van de site correct. Dit is essentieel voor het slagen van uw website. Samen met U zorgt WEBDESIGNBOZ voor een logische structuur van uw nieuwe webdesign, dit resulteerd in een optimale gebruiksvriendelijkheid, zodat de bezoeker van de site kan doen en vinden wat hij of zei verwacht te kunnen doen. Wij verzorgen voor U dat de zoekmachine optimalisatie op orde is, zodat uw site organisch vindbaar is in de meest gebruikte zoekmachines.

Online Marketing.

U heeft een site, en u heeft een Facebookpagina.
Brengt deze combinatie voor U de gewenste conversie op?
Waarschijnlijk heeft U er misschien nog niet verder over nagedacht en bent U al blij met een paar volgers op Facebook en U heeft in ieder geval een website. Er is uiteraard een hoop meer mogelijk. De doelstellingen die U heeft, bepalen de koers die U gaat op het World Wide Web. Wij denken met U mee wat de juiste stappen zijn om bepaalde doelstellingen te kunnen behalen. Te denken valt aan de juiste actie pagina in uw website (landingspagina) de hoeveelheid en inhoud van uw content op Sociale Media, en niet onbelangrijk welke Sociale Media gaat U inzetten. Wij van WebdesignBOZ geven u advies op uurtarief, zodat U met een frisse blik de conversie kunt halen die U voor ogen heeft.

Hosting.

Ook voor hosting van uw website kunnen we U van dienst zijn, we bieden verschillende pakketten aan op hyper moderne servers die hier in Nederland geplaatst zijn. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en pakketten welke wij aanbieden.

Voor informatie en prijzen kunt U uiteraard contact met mij opnemen.

De wereld is maar een paar klikken verwijderd van uw onderneming.
Al onze prijzen zijn exclusief 21% BTW. Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, neem contact op voor uw passende aanbod.

Opensource WordPress©

Uw nieuwe website is eenvoudig te beheren via het opensource WordPress CMS Systeem. Dit wordt voor u ingericht om het gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken. Het invoegen en beheren van een Blog of Webshop is met behulp van een CMS systeem zoals WordPress geen enkel probleem

HTML5 & CSS3

WEBDESIGNBOZ heeft de kennis in huis om uw CMS website in HTML en CSS aan uw wensen aan te passen. Ook de mogelijkheid om een website volledig in HTML5 en CSS3 te ontwikkelen behoord tot de mogelijkheden.

laptop en tablet responsive

 WAAROM EEN WORDPRESS WEBDESIGN.

  • Flexibel en schaalbaar
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Goed uitbreidbaar met maatwerk
  • Open source en hierdoor altijd up too date
  • Goede ondersteuning voor meerdere talen

Ontvang belangrijke nieuwsberichten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This